Profiteer van onze voordelen

Bij Fortado® realiseert u meer omzet met minder administratie. U sluit met ons een contract voor slechts 1 jaar waarna u maandelijks op kunt zeggen. Hiermee houden we onszelf scherp en dagen wij onszelf uit om u een prima dienstverlening te blijven bieden gedurende de hele looptijd van onze samenwerking. Besluit u toch om bij ons weg te gaan, dan zorgen wij ervoor dat u uw klanten gewoon mee kunt nemen. Klanten blijven dus 100% uw eigendom! Daarnaast bieden we de volgende voordelen:

Meer omzet

  • Extra diensten bij uw klanten

Fortado® werkt al jaren samen met veel bekende en minder bekende providers op het gebied van Cloud, Connectivity, Mobility en Telecom. Fortado biedt u daarom de mogelijkheid om uw klant te bedienen over de volle breedte van zijn of haar ICT wensen. U als partner profiteert van specifieke campagnes en acties die we samen met providers inrichten.

  • Inkoopvoordelen

Fortado® bedient inmiddels meer dan 1.000 klanten via Partners en dit aantal groeit per maand. Hierdoor realiseren wij interessante inkoopvoordelen en commissies. Deze schaalvoordelen delen we graag met u. Als u uw huidige providercontracten bij ons onderbrengt groeit uw provideromzet door het inkoopvoordeel waar u direct van meeprofiteert.

Minder administratie

  • Fortado als loket richting providers

Fortado® regelt alle zaken rondom de inleg en oplevering van orders bij providers. We bewaken de facturering en uitbetaling van uw commissies. Hierdoor bent u zelf veel minder tijd kwijt aan administratieve handelingen. Ook tijdrovende service handelingen voor uw klanten zoals storingen, factuurvragen, contractwijzigingen en SIM wissels nemen wij u uit handen.

  • Eén portal voor alle providers

Om het inleggen en volgen van uw contracten met meerdere providers zo eenvoudig mogelijk te maken bieden wij u één portal aan. Deze is qua functionaliteit geoptimaliseerd voor het zakendoen met providers. Via het takensysteem kunt u ons opdracht geven om contracten op te stellen en orders in te leggen. Via het ticketsysteem kunt u daarnaast storingen, factuurvragen, contractwijzigingen en SIM wissels bij ons neerleggen.

Fortado helpt uw ICT onderneming vooruit

  • Grip op uw (toekomstige) omzet

De portal van Fortado® biedt u een helder inzicht in uw omzet. U krijgt inzicht per provider, per dienst of per klant. Zo kunt u eenvoudig de omzetontwikkelingen volgen. Ook bieden we u een vooruitblik op uw omzet door de factuurwaarde te koppelen aan de looptijd van de contracten en de bijbehorende commissiepercentages.

  • Alerts

Ook worden de afloopdata van uw contracten vastgelegd bij de orderinleg en krijgt u van ons tijdig alerts voor aflopende contracten. U kunt zo altijd tijdig in gesprek met uw klanten over verlenging of vernieuwing van een contract, voordat uw concurrent dat doet.

Maak vandaag nog kennis met Fortado en vraag een persoonlijk gesprek aan.