Onze missie

Fortado® ondersteunt ICT bedrijven krachtig bij het realiseren van meer omzet en minder administratie voor Cloud, Connectivity, Mobility en Telecom diensten.

Onze visie

De ontwikkelingen binnen ICT volgen elkaar in hoog tempo op. De integratie van functionaliteit en oplossingen gaat steeds verder. En marktpartijen zoeken ook steeds vaker samenwerking. Fortado® zorgt ervoor dat ICT ondernemingen, van ZZP-ers tot MKB bedrijven, op het gebied van Cloud, Connectivity, Mobility en Telecom krachtige gesprekspartners kunnen blijven voor hun klanten.

ICT ondernemingen realiseren meer omzet als ze zich als partner bij Fortado® aansluiten. Aangesloten partners krijgen bij Fortado® toegang tot een scala aan providers met ieder hun eigen cloud, connectivity, mobility en telecom diensten. Fortado® heeft een waardevol provider netwerk met zowel gerenommeerde partijen als veelbelovende nieuwkomers. Met onze partners delen we actief de benodigde kennis over deze providers en hun diensten. Zo kunnen onze partners hun klanten kundig adviseren over deze diensten, nu en in de toekomst.

Het is voor iedere ICT onderneming intensief om de processen en systemen van diverse providers onder de knie te krijgen en de laatste ontwikkelingen te volgen. Een ervaren ICT dienstverlener zoals Fortado®, met kennis van diverse provider processen en bijbehorende systemen, levert toegevoegde waarde door het proces van contract tot commissieverwerking via één portal te ontsluiten.

ICT ondernemingen delen in de gunstige vergoedingen die Fortado® heeft bedongen bij providers dankzij het gezamenlijke volume van de klanten van onze partners. Door het groeiend aantal ICT bedrijven dat zich bij ons aansluit, blijven we kritisch om ook in de toekomst iedere aangesloten partner de meest gunstige condities en commissies te bieden.

Over Fortado®

Fortado® is een service organisatie die haar inkoop voordelen, haar administratieve processen en haar kennis van de diensten van gerenommeerde en innovatieve ICT providers ter beschikking stelt aan haar partners. Hierdoor kunnen deze ICT ondernemingen hun business in korte tijd laten groeien met aanvullende provider diensten op het gebied van Cloud, Connectivity, Mobility en Telecom zonder administratief gedoe.
Fortado® is gevestigd in Breda en is meer dan 10 jaar vertrouwd met het werken met providers. Via onze partners profiteren inmiddels meer dan 1.000 bedrijven van onze jarenlange kennis van de processen en systemen die providers hanteren.
Fortado® is de eerste partij in Nederland die een dergelijke uitgebreide back-office dienstverlening voor provider diensten aanbiedt aan ICT bedrijven.